LA CUP NACIONAL PARTICIPA A LA CAMPANYA MUNICIPAL DE PALAMÓS EN DEFENSA DEL TERRITORI

La CUP Nacional realitza el proper divendres 10 d’agost a Palamós una trobada per abordar les greus problemàtiques en matèria urbanística que està patint el territori. Des de la Candidatura d’Unitat Popular es veu urgent el treball per la defensa del territori davant les greus amenaces urbanístiques que fan perillar irreversiblement la sostenibilitat i l’equilibri territorial.

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP al Parlament afirma que «és del tot necessari que enfortim la defensa del territori per protegir aquest bé comú com a recurs paisatgístic i econòmic, tant per nosaltres com per les generacions futures.»

Paral·lelament, l’Assemblea Local de Sant Joan-Palamós realitzem el mateix divendres un nou acte reivindicatiu i informatiu, per reclamar que no es construeixi un nou polígon industrial a la Costa Brava Centre ja que no és necessari per l’economia i per l’empresariat local, que tenen molta oferta on instal·lar-se en aquest territori.

L’acte es realitzarà a les 8 del vespre a l’espai sardanes del Passeig del Mar de Palamós i comptarà amb la participació de la Presidenta de l’Associació de Naturalistes de Girona, Carol Coll, el fotoperiodista i autor del llibre España: error de sistema, Marc Femenia i el regidor de la CUP al municipi, Joan Bohigas.

Joan Bohigas, regidor de la CUP Sant Joan-Palamós afirma que “volem continuar la tasca de defensar el territori, explicant l’atemptat urbanístic que vol fer l’equip de govern, d’ERC i  CiU, construint un nou polígon industrial quan no és necessari pel territori. I també volem donar el nostre suport públic a les entitats i plataformes que treballen pels mateixos interessos com la gent de Salvem la Pineda d’en Gori o les de SOS Costa Brava.»

Després del contundent informe de la Generalitat posant en dubte la idoneïtat de construir un nou polígon industrial a La Pietat, creiem que és el moment que l’Ajuntament palamosí ordeni com a no urbanitzable aquests terrenys. A més, I’existència  de gran quantitat de sòl industrial existent a les rodalies de Palamós, ha de fer replantejar a l’Alcalde Lluís Puig i a ERC, la construcció d’un nou polígon industrial innecessari a la Costa Brava Centre.

Tant la CUP Nacional com l’Assemblea Local emmarquen com a prioritària aquesta campanya que es va iniciar el març de 2017 i insistim en mantenir la lluita en defensa del territori tant al carrer com en les institucions per evitar la construcció d’aquest polígon industrial i molts altres projectes innecessaris, especulatius i destructius.

 

 

Candidatura d'Unitat Popular de Sant Joan-Palamós

9 d’agost de 2018

 
NOU ACTE PER RECLAMAR L’ORDENACIÓ COM A NO URBANITZABLES DELS TERRENYS ON L’EQUIP DE GOVERN VOL FER UN NOU POLÍGON INDUSTRIAL