SANT JOAN I PALAMÓS AMB EL REFERÈNDUM

MANIFEST LLEGIT DAVANT L'AJUNTAMENT EN DEFENSA DEL REFERÈNDUM (08/09/2017)

Bona tarda a totes i a tots!

Ens hem reunit aquí per expressar el nostre més ferm recolzament al Parlament, que ahir i abans d'ahir va aprovar les lleis de Referèdum i de Transitorietat jurídica. Des d'aquí ens agradaria encoratjar a totes les entitats,partits polítics i ciutadans de la nostra vila a treballar per la defensa del dret democràtic de poder votar. Ara més que mai és necessari. El Tribunal Constitucional intenta violentar la legalitat catalana suspenent la llei del Referèndum, una llei que el que fa és donar la paraula al poble. Ens diuen que és un delicte, però, davant el poder repressiu de l'Estat espanyol, les nostres úniques armes són el clam i una papereta. Per això donem ple suport al nostre Ajuntament que farà possible que l'1 d'octubre tots puguem anar al col·legi electoral del nostre barri, alçar el nostre VOT i dipositar-lo dins una urna. Amb tota normalitat, com ha de ser !

Diuen que el que volem fer l'1 d'Octubre és il·legal. Però, segons l'Enciclopèdia Catalana, una de les definicions que té la paraula VOT és: l'acció en virtut de la qual una persona exerceix el DRET al sufragi. Poder votar, poder decidir conjuntament entre totes i tots és un DRET, i no volem renunciar-hi!

Això és el que totes i tots els presents avui aquí volem dir, de forma pacífica i amb un somriure!

Perquè el que volem és RAONABLE, LEGITIM I DEMOCRÀTIC!

Avui som aquí i sortirem tants cops com sigui necessari, perquè volem fer sentir la nostra veu. Tenim un Somni que aviat es farà realitat.

VOTAREM!

CUP Sant Joan-Palamós

#mambo #prendrepartit