Notícies de Palamós

Ahir dilluns, la CUP ha decidit seguir la seva trajectòria política a l'Ajuntament de Palamós. I ho ha fet en una assemblea oberta on els participants han votat favorablement, en primera instància, a seguir treballant des d'una esquerra rupturista dins del consistori. 
El segon torn de votacions ha estat una consulta per saber quin és el format amb el qual es presentarà. De les tres opcions, la més votada ha estat la de presentar-se com a CUP-Assemblea d'Esquerres. 
Aquesta darrera votació era consultiva i l'assemblea local començarà a treballar en aquesta línia. 

La CUP Sant Joan-Palamós va organitzar el passat dissabte 28 de juliol un homenatge a Manuel de Pedrolo.

A l’Atenció de l’Ajuntament de Palamós:

La CUP Nacional realitza el proper divendres 10 d’agost a Palamós una trobada per abordar les greus problemàtiques en matèria urbanística que està patint el territor

Les agressions sexistes i l'assetjament sexual en moments de festa i esbarjo es donen sistemàticament amb la tolerància o el silenci de bona part de la societat, ja que estan normalitzades i legitimades pel context del sistema patriarcal. 

Dins d’aquesta lògica, avui ens hem despertat coneixent la denúncia d’una agressió sexual a una menor d'edat, segons fonts de la Conselleria d’Interior. 

Tot el nostre suport a la víctima. Suport i escalf. 

 

La setmana passada vam conèixer els informes dels diferents departaments de la Generalitat referent a la modificació de POUM, que està tramitant l’Ajuntament per implantar un nou polígon industrial a Palamós. També es publicava al DOGC la Resolució d’aquest informes.

L’advertiment que realitza la Generalitat cap a l’Ajuntament és ampli i contundent. És per aquest motiu que des de la CUP creiem que és el moment de repensar aquest espai i declarar-ho com a sòl no urbanitzable el més aviat possible.

Des de la CUP Sant Joan-Palamós hem presentat al·legacions a l’Avanç de la modificació núm. 12 del POUM de Palamós, consistent en la delimitació del Sector Industrial en el Paratge de la Pietat.

Pàgines