Notícies de Palamós

La CUP Sant Joan-Palamós va organitzar el passat dissabte 28 de juliol un homenatge a Manuel de Pedrolo.

A l’Atenció de l’Ajuntament de Palamós:

La CUP Nacional realitza el proper divendres 10 d’agost a Palamós una trobada per abordar les greus problemàtiques en matèria urbanística que està patint el territor

Les agressions sexistes i l'assetjament sexual en moments de festa i esbarjo es donen sistemàticament amb la tolerància o el silenci de bona part de la societat, ja que estan normalitzades i legitimades pel context del sistema patriarcal. 

Dins d’aquesta lògica, avui ens hem despertat coneixent la denúncia d’una agressió sexual a una menor d'edat, segons fonts de la Conselleria d’Interior. 

Tot el nostre suport a la víctima. Suport i escalf. 

 

La setmana passada vam conèixer els informes dels diferents departaments de la Generalitat referent a la modificació de POUM, que està tramitant l’Ajuntament per implantar un nou polígon industrial a Palamós. També es publicava al DOGC la Resolució d’aquest informes.

L’advertiment que realitza la Generalitat cap a l’Ajuntament és ampli i contundent. És per aquest motiu que des de la CUP creiem que és el moment de repensar aquest espai i declarar-ho com a sòl no urbanitzable el més aviat possible.

Des de la CUP Sant Joan-Palamós hem presentat al·legacions a l’Avanç de la modificació núm. 12 del POUM de Palamós, consistent en la delimitació del Sector Industrial en el Paratge de la Pietat.

Avui dimecres 6 de desembre la CUP ha celebrat la quarta esCUPdellada popular amb la reivindicació de l'alliberament dels presos polítics i en la defensa de la República catalana.

Pàgines