Notícies de Palamós

Les agressions sexistes i l'assetjament sexual en moments de festa i esbarjo es donen sistemàticament amb la tolerància o el silenci de bona part de la societat, ja que estan normalitzades i legitimades pel context del sistema patriarcal. 

Dins d’aquesta lògica, avui ens hem despertat coneixent la denúncia d’una agressió sexual a una menor d'edat, segons fonts de la Conselleria d’Interior. 

Tot el nostre suport a la víctima. Suport i escalf. 

 

La setmana passada vam conèixer els informes dels diferents departaments de la Generalitat referent a la modificació de POUM, que està tramitant l’Ajuntament per implantar un nou polígon industrial a Palamós. També es publicava al DOGC la Resolució d’aquest informes.

L’advertiment que realitza la Generalitat cap a l’Ajuntament és ampli i contundent. És per aquest motiu que des de la CUP creiem que és el moment de repensar aquest espai i declarar-ho com a sòl no urbanitzable el més aviat possible.

Des de la CUP Sant Joan-Palamós hem presentat al·legacions a l’Avanç de la modificació núm. 12 del POUM de Palamós, consistent en la delimitació del Sector Industrial en el Paratge de la Pietat.

Avui dimecres 6 de desembre la CUP ha celebrat la quarta esCUPdellada popular amb la reivindicació de l'alliberament dels presos polítics i en la defensa de la República catalana.

En l'assemblea popular d'ahir dilluns a la Plaça dels Arbres de Palamós, els veïns i veïnes de Sant Joan-Palamós va prendre la iniciativa de tallar la variant aquest matí. L'acció ha estat la següent:

- Recorregut: a les 9:10h sortida des de l'Escola de la Vila, passant per la caserna de la Guàrdia Civil, continuant per l'Avinguda Catalunya, arribant a la C31

- S'ha tallat la C31 fins les 11:30h.


Des de la CUP fem una crida a tots els veïns i veïnes de Sant Joan i Palamós a participar del Referèndum d'aquest diumenge 1 d'octubre.

Davant l'embat de l'Estat Espanyol a les nostres institucions i al poble català avui, a #Palamós, centenars de persones s'han concentrat davant l'ajuntament.

Ara, #mésmambo! Defensarem els nostres drets amb ungles i dents. Reivindicarem el dret a l'autodeterminació dels Països Catalans perquè hem decidit governar-nos.

Viure vol dir prendre partit. Votarem #sí al referèndum. I guanyarem.

Visca la terra lliure!

Pàgines